| |

Zaključek sezone v Kotečniku

Sezono klubskega dogajanja smo tudi letos tradicionalno zaključili z dvodnevnim izletom v Kotečnik. Kljub mokrim razmeram smo se dobro naplezali, prijetno pa smo združili še s koristnim in uspešno opravili z izpiti za pripravnika športnega plezanja letošnje majsko-junijske skupine. Zvečer smo zmatrane prste ohladili z mrzlim pivom, najbolj zagreti pa so se pomerili v pingpong turnirju, ki smo ga že drugič organizirali v sodelovanju s prijateljskih klubom ŠDP Vizija.

Da ne bomo dolgovezili, letošnja klubska sezona je bila več kot uspešna in lepo je bilo videti nasmejane obraze naših članov ob zaključnem druženju. Od septembra do junija smo skupaj vadili v petih rednih tedenskih terminih, organizirali smo tri termine začetnega tečaja plezanja v skali, štiri zimske vikend izlete v Istro in doslej najštevilčnejši tedenski tabor – prvomajski Blagaj.

Že drugo sezono zapored je v klubu potekal Frikatlon izziv, v okviru katerega so naši člani celo sezono zbirali skalne vzpone. Po dolgih dvanajstih mesecih je svoje sezname oddalo 18 plezalcev, ki so skupaj preplezali kar 2392 smeri! Vsak si je za to zaslužil manjšo nagrado. podelili smo tudi titule v treh zmagovalnih kategorijah. Že drugo leto zapored je Največji biceps postala naša Nina, ki je splezala kar štiri smeri z oceno 8a. Letos pa zapovrh pobrala še nagrado za Ultra maratonca, skupaj je splezala 270 različnih smeri. Mladi up letošnje sezone pa je postal Anže, lanski tečajnik, ki je svojo najvišjo splezano oceno dvignil iz 5a na 7a.

Bogatih nagrad ne bi mogli podeliti brez pomoči naše Višinske baze. Hvala! <3

Poleti se vsi skupaj odpravljamo na zaslužen oddih, septembra pa novih zmagam naproti!

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja